Olympa Houtbouw in Veghel

Olympa Houtbouw is gespecialiseerd in houtbouw en systeembouw. Al onze constructies worden op maat gemaakt, afgestemd op uw wensen en budget. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het opleveren van houtbouw constructies van hoogwaardige kwaliteit. Vandaar dat wij steengoed zijn in het bouwen met hout. 

Meer informatie over Olympa Houtbouw? Klik dan op een van de onderstaande knoppen.

Betrouwbaar en duurzaam

U heeft een leven lang plezier van een gebouw van Olympa. De belangrijkste eisen waar onze ontwerpen aan voldoen zijn namelijk betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit realiseren wij dankzij de toepassing van geïmpregneerde 28 mm dikke rabatdelen van top kwaliteit. Onze diverse constructie onderdelen worden ook optimaal op elkaar afgestemd. 

Breed toepasbaar

Olympa Houtbouw is veelzijdig als het aankomt op houtbouw constructies. Door onze jarenlange ervaring realiseren wij nagenoeg ieder bouwplan. Compleet afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een garage, hobbyruimte, gastenverblijf, atelier of kantoor. Olympa maakt het. Afwijkende maatvoeringen voor wanden, daken, deuren of raamkozijnen vormen geen probleem. 

Milieuvriendelijk gebouwd

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met hout. Hout is als natuurproduct eenvoudig te verwerken. Tegenwoordig zien steeds meer mensen het voordeel in van werken met hout. Olympa werkt uitsluitend met milieuvriendelijk hout uit Scandinavië. Dit hout komt uit speciaal aangelegde bossen. Het bouwen met hout is niet alleen milieuvriendelijk, het brengt ook sfeer, warmte en gezelligheid. 

Goede isolatie

Het is van belang om uw kantoor-, werk- of hobbyruimte goed te isoleren. Alle bouwwerken van Olympa Houtbouw zijn goed geïsoleerd voor een optimaal klimaat. Zo houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Ook tijdens de meest gure winterdagen. Isolatie komt ook tijdens de warme zomermaanden van pas. 

Snelle realisatie

Het voordeel van systeembouw is dat onze bouwwerken snel worden gerealiseerd. Zonder hiermee afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij werken met geprefabriceerde materialen. In onze werkplaats worden vooraf alle constructie elementen op maat gemaakt. Op de bouwlocatie worden deze verschillende onderdelen op de juiste wijze gemonteerd. Dankzij een strakke planning is een snelle oplevering mogelijk. Als op locatie de wanden worden geplaatst, maken wij tegelijkertijd in onze werkplaats de dakconstructie. 

Voor iedereen betaalbaar

Het bouwen met geprefabriceerde materialen en gestandaardiseerde elementen werkt sneller, maar is ook nog voordeliger. Onze standaard elementen zijn minder prijzig en het bouwwerk is eerder klaar. Na winst op materiaal betekent dit winst in tijd. En tijd is geld. Snel bouwen zorgt voor minder renteverlies tijdens de bouw en maakt uw investering eerder rendabel. Een in stijl gebouwd nieuw bouwwerk betekent ook een waardevermeerdering van uw bestaande pand. Dit kan in de praktijk zelfs oplopen tot een verdubbeling van de kostprijs.